Lomi Lomi Nui


A Lomi Lomi Nui ősi hawaii-i masszázstechnikákon és sok évszázados felismerésen, tapasztaláson alapszik. Segít nyitottabbá válni a változásokra, az új dolgok elfogadására, elengedni a berögzült mintáidat és szokásaidat, támogatja a fejlődést. A masszázs során teljes figyelemben és elfogadásban lehet részed
és ez olyan támogatottságot adhat, ami segít az előre lépésben. 

Minden, amit megél az ember, elraktározódik a testben. A sejtekben tárolt negatív élmények folyamatosan visszahatnak ránk, amíg el nem engedjük ezeket. Az elengedéssel megváltozik belső világunk, a belső megváltoztatása által pedig befolyásolhatók a testi-lelki tünetek, az energiaszint, a teremtő erők hatékonysága és a boldogság szintje.

A Lomi Lomi Nui elősegíti egyensúlyi állapotunk visszanyerését testi-lelki-szellemi szinten egyaránt. 
Az érintés hatására újra kapcsolódhatsz a testeddel és ezáltal a testben elraktározódott érzésekkel. Nem kell mást tenned csak megengedni, én pedig megtartalak ebben a folyamatban, hogy biztonságban megélhesd ezeket az oldódásokat.

Masszázságyon történő teljes testmasszázs.
Jellemzőek ennél a masszázsnál az alkarral végzett, áramló, összefüggő mozdulatok, a szinte folyamatos kontakt a vendéggel. Ennek és a meleg olajnak köszönhetően nagyon mély relaxált állapot élhető meg
a masszázs közben.

Lehetőség van részmasszázsokra fejmasszázs vagy csak hátmasszázs formájában.
A fejmasszázs a dekoltázs-váll-nyak-fejbőr-arc területére koncentrálódik, emiatt kifejezetten pihentető hatású. Kimondottan ajánlom azoknak, akik nem tudnak kikapcsolni egy percre sem, fejfájósoknak, migréneseknek, alvászavarral küzdőknek.

A Lomi Lomi Nui masszázs kérhető pármasszázsként is.

Ha kérdéseid vannak, vagy szeretnél bejelentkezni, írj az puskanora@gmail.com​ címre,
vagy hívj a 0630/667-4258-as számon.

Várlak szeretettel!

Nóra


Created with Mobirise css site theme